Cautare

626 de rezultate pentru "procese de divort reghin" (4.82 secunde)
Senatorul Sergiu Nicolaescu explica de ce vrea sa demisioneze din PSD.
Sarbu a precizat ca Nicolaescu a afirmat, la sedinta de miercuri dimineata a grupului PSD din Senat, ca revine asupra demisiei din partid.
"Domnul senator Sergiu Nicolaescu si-a anuntat decizia fara sa comenteze motivele foarte mult, spunand, totusi, ca este vorba de o forma de divort. Eu sper ca este vorba, deocamdata, doar de un anunt, de o intentie.
Studiu Infidelitatea si flirturile online afecteaza din ce in ce mai multe cupluri Facebook este acuzat de foarte multe ori ca fiind o cauza pentru aventuri conjugale si divorturi, insa se pare ca si Twitter-ul reprezinta o problema la fel de mare.
Nu radeti de aceasta formulare, pentru ca retelele de socializare au devenit marii inamici ai casatoriei. Potrivit specialistilor, in peste 25% dintre familii conturile virtuale sau mai precis, relatiile dobandite pe aceasta cale, au devenit motive de infidelitate si de vrajba.
De cand au divortat, Iulia si Mihai Albu nu au mai fost vazuti impreuna la evenimente mondene, pana recent, cand si-au facut aparitia la Celebrity Awards.
Patru premiere avem in acest week-end, dintre care azi va prezentam pe cea semnata de Tom Tykwer, Holograma pentru Rege, in care Tom Hanks il interpreteaza, cum doar el stie s-o faca, pe omul de afaceri american Alan Clay, trimis in Arabia Saudita pentru a incheia ceea ce el crede a fi afacerea vietii lui.
Motivul pentru care cuplurile divorteaza din ce in ce mai des Casatoriile se incheie mai des printr-un divort daca sotiile sunt acelea care se imbolnavesc si sunt diagnosticate cu o maladie grava, intrucat sotii nu pot face fata acestor situatii dificile.
10 semne care iti arata ca ai probleme in casnicie Rata divorturilor a crescut simtitor in ultimii ani, iar studiile arata ca, de cele mai multe ori, cele care iau decizia de a pune capat unei relatii sunt femeile.
Un fotograf de nunta sustine ca si-a dat seama, in urma numeroaselor evenimente de acest gen la care a participat, ca exista cateva semne in timpul petrecerii care sugereaza ca mirii urmeaza sa ajunga la divort in cel mai scurt timp.
Scapa ACUM de nevasta! 10 metode sigure pentru un divort rapid Am vazut tot felul de tratate si retete pentru fericirea in cuplu, dar adevarul este ca nu am gasit niciunde metode sa scapi de nevasta.
Este o zi mare si plina de evenimente! ... Cei doi urmeaza sa se intalneasca astazi in fata magistratilor pentru un nou termen in procesul de divort!
sa dea divort. Pare perfect logic, numai ca aceiasi aliati trebuie sa inteleaga ca mariajul lor nu este ca unul dintre un barbat si o femeie, care au liberatatea de a pune capat relatiei lor la un moment dat. Mariajul PNL-PD a fost "binecuvantat" de votul din alegeri.
In exclusivitate pentru Antena Stars, Rona Hartener a marturisit ca vrea sa se casatoreasca, dupa divort, insa asta nu este o prioritate pentru ea. Artista si-a schimbat viata de cand a divortat, iar acum este foarte fericita si are planuri mari de viitor.
Andreea Perju demonstreaza ca poti sa te ridici si dupa un divort dureros. Dupa ce timp de mai multi ani si-a pus cariera pe locul secund, acum actrita a urcat din nou pe scena de la teatru.
Raluca de la trupa Angels face primele declaratii despre divort. Artista lamureste toate zvonurile care au aparut prin presa. Care este adevarul.
Dupa ce Connect-R a dezvaluit adevaratele motive pentru care s-a ajuns la divort, noi detalii ies la iveala. Misha face declaratii soc!
Un barbat din Iasi s-a impuscat chiar in ziua in care trebuia sa semneze actele de divort. Medicii de pe ambulanta l-au transportat de urgenta la spital si au reusit sa-i salveze viata.
Raportul care a dat peste cap relatia primar - serviciu contencios juridic din Primaria Craiova, o simpla hartie in care incap 20-30 de cifre, reprezentand numarul proceselor pierdute/castigate de consilierii juridici ai municipalitatii in 2005, a fost transmis presei dupa mai bine de o luna de calcule.
Cea mai mare parte a sumei, 61.021 de lei, reprezinta bani platiti nejustificati cercetatorului Ioana Cosereanu, fosta sotie a directorului. Juristii CJ sustin ca aceasta a semnat un contract de 175.053 de lei, pentru expertizarea a 1.770 de piese si obiecte culturale.
google-analytics.com